Tiplijn: 06-19541384

Slachtoffer uit woning gehaald bij brand in Sliedrecht

0

SLIEDRECHT – Bij een woningbrand aan de P.C. Hooftlaan in Sliedrecht is de bewoonster gewond geraakt. De brand brak zaterdagavond 14 mei even voor 22.30 uur uit. Buurtbewoners hoorden de bewoonster op het raam bonken. Bij aankomst van de brandweer kwam al zwarte rook uit de bovenwoning. In de woning troffen de brandweermensen de bewoonster aan.

Zij is naar buiten gebracht en bleek bij bewustzijn. Ambulancepersoneel heeft de vrouw nagekeken waarna ze naar het ziekenhuis is gebracht. Een andere dame, die in de woning beneden woont, is nagekeken door ambulancepersoneel. Inzet van het personeel van een traumahelikopter, die uit voorzorg onderweg was, bleek niet nodig.

De brandweer had de brand zelf snel onder controle. Wat er precies in brand heeft gestaan, is nog onbekend. Brandonderzoekers van de brandweer hebben ter plaatse onderzoek gedaan om de oorzaak van de brand te achterhalen. De schade aan de woning is groot.

Foto’s: Ruben van der Sterren en Willem de Wolf.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer