Tiplijn: 06-19541384

Brand in meterkast bij autobedrijf in Sliedrecht

0

SLIEDRECHT – Bij een autobedrijf aan de Lelystraat in Sliedrecht is zaterdagavond 14 mei 2022 brand uitgebroken in de meterkast. De brand werd om 18.45 uur ontdekt. De eigenaar wist de brand in de stoppenkast te blussen. Daarna werden de deuren van de garage gesloten en werd de brandweer afgewacht. Die kwam met spoed ter plaatse en constateerde dat de brand daadwerkelijk uit was. Vervolgens is de loodsdeur geopend en is de rook uit het bedrijfspand verdreven. Stedin is ter plaatse gekomen om de situatie volledig veilig te stellen. De schade is door adequaat handelen van de eigenaar beperkt gebleven.

Foto’s: Ruben van der Sterren en Willem de Wolf.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer