Tiplijn: 06-19541384

Jongen (17) slachtoffer van straatroof op fietspad in Dordrecht; getuigen gezocht

0

DORDRECHT – De politie zoekt getuigen van een straatroof die vrijdagavond 22 april rond half twaalf ‘s avonds plaatsvond op het fietspad langs het spoor tussen Dordrecht Stadspolders en Sliedrecht. Het gebeurde ter hoogte van het Rudyard Kipling-erf. Onder bedreiging van een mes moest de jongen zijn zakken leeg maken en al zijn waardevolle spullen afgeven. De drie daders reden op twee scooters.

Ingesloten
De jongen was op weg naar huis vanaf een vriendin toen hij op het fietspad op een T-splitsing nabij het Rudyard Kipling-erf werd ingesloten door twee scooters. De drie daders kwamen om het slachtoffer heen staan, bedreigden hem met een mes en de jongen moest zijn spullen afstaan.

Scooters
De jongens droegen donkere kleding en gezichtsbedekking. Eén van de jongens was blank, had een slank postuur, was ongeveer 1.80 / 1.85 meter lang. Hij droeg een zwarte gewatteerde jas met capuchon met bontkraag en een donkere trainingsbroek met een rode streep. De drie daders waren op twee scooters, waarvan er een zwart/rood was met gele vlammen of strepen op de kappen. De andere scooter was blauw met rood.

Bureau Rijnmond
De politie heeft besteedt deze week aandacht aan de zaak in het regionale opsporingsprogramma Bureau Rijnmond. Van de beroving zijn geen beelden, maar de politie heeft wel vragen aan mogelijke getuigen.

  • Heeft u deze straatroof zien gebeuren?
  • Heeft u deze drie jongens op de twee scooters tussen 23.00 en 24.00 uur zien rijden in de omgeving van de Stadspolders?
  • Heeft u een idee wie deze daders zouden kunnen zijn?

De politie vraagt om dan contact op te nemen via 0900-8844 of het tipformulier op de website van de politie in te vullen.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer