Tiplijn: 06-19541384

Dodelijk slachtoffer zwaar ongeval is 19-jarige Alblasserdamse; toestand 18-jarige slachtoffer zorgwekkend

0

ALBLASSERDAM – De scooterrijdster die bij het ongeval vannacht op de Edisonweg in Alblasserdam om het leven is gekomen, is een 19-jarige vrouw uit Alblasserdam. De andere opzittende van de scooter is een 18-jarige vrouw uit Alblasserdam. Zij ligt in zeer zorgwekkende toestand in het ziekenhuis. De meiden werden van de scooter geslingerd toen ze werden geschept door een auto.

De automobilist die de scooter rond 01.30 uur schepte op de kruising Edisonweg / Grote Beer, raakte niet gewond. Het gaat om een 24-jarige automobilist uit Papendrecht. Hij is aangehouden en wordt verhoord. De politie laat vrijdagmiddag weten dat de automobilist niet had gedronken en ook geen drugs had gebruikt.

De politie heeft het ongeval in onderzoek en zoekt getuigen. Getuigen wordt gevraagd te bellen naar 0900-8844 en te vragen naar de afdeling Opsporing van het Team Verkeer.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer