Tiplijn: 06-19541384

Meisje uit Alblasserdam wil haar fiets terug; fiets gestolen bij pontje in Nieuw-Lekkerland

0

NIEUW-LEKKERLAND – Een meisje uit Alblasserdam wil graag haar fiets terug. De Gazelle Esprit werd maandag 25 april 2022 gestolen nabij het pontje aan de Veerweg in Nieuw-Lekkerland. Een eerder oproep aan de dader om zich te melden, heeft nog geen resultaat gehad. Daarom zijn er via de vader van het meisje donderdag 5 mei 2022 (foto’s van) camerabeelden gedeeld via onder meer Facebook. Mensen die de fietsendief (her)kennen worden verzocht contact op te nemen met de politie. Ook de fietsendief mag zich daar melden. Eventueel is het ook mogelijk om contact op te nemen met de vader van het meisje. Contact hierover kan via [email protected].

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer