Tiplijn: 06-19541384

Alle woningen in afgebrande flat Dordrecht voorlopig onbewoonbaar

0

DORDRECHT – Alle zestien woningen in de portiekflat aan de Troelstraweg in Dordrecht, waar gisteravond rond 19.45 uur een grote brand uitbrak, zijn voorlopig onbewoonbaar. Dat heeft de Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid vandaag laten weten. De brand brak uit op een balkon en sloeg daarna over naar het dak van de flat.

Er is onder meer brand- rook en waterschade. Daarnaast is een deel van het dak van de flat uit elkaar gehaald om er zeker van te zijn dat de brand volledig uit was. Burgemeester Kolff van Dordrecht heeft laten weten dat bewoners die niet bij vrienden of familie terecht kunnen, door de gemeente zullen worden geholpen om een tijdelijke verblijfplaats te regelen. Hoelang de woningen onbewoonbaar zijn is nog onduidelijk.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer