Tiplijn: 06-19541384

Woning in Gorinchem beschadigd door brandbom

0
GORINCHEM – Een woning in de binnenstad van Gorinchem is in de nacht van zondag 1 op maandag 2 mei 2022 beschadigd geraakt door brandstichting. Bewoners van de Korenbrugstraat hoorde omstreeks 05.00 uur glasgerinkel. Bij de voordeur van een woning in de straat was een fles met brandbare vloeistof door de ruit naar binnen gegooid. Daarnaast stond ook de brievenbus bij de garage onder de woning in brand.
 
De brandweer kwam met twee blusvoertuigen en een ladderwagen met spoed ter plaatse. Bij aankomst van de brandweerlieden had een buurtbewoner met een brandblusser de brand al geblust. De brandweer heeft een nacontrole uitgevoerd. De politie heeft ter plaatse verklaringen opgenomen en sporen veiliggesteld. Er zijn geen gewonden gevallen.
Foto’s: Max Liet

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer