Tiplijn: 06-19541384

Schip met duwbakken vaart tegen pijler van de Moerdijkbrug

0

DORDRECHT – Een duwstel met vier geladen duwbakken is in de nacht van vrijdag op zaterdag 30 april 2022 tegen een pijler van de Moerdijkbrug gevaren. Het waterongeval gebeurde ‘s nachts rond 1.00 uur tegen een pijler van de verkeersbrug. Er raakte niemand gewond. Wel rukten de hulpdiensten, waaronder boten van de KNRM en brandweer, uit. Ook de politie en Rijkswaterstaat gingen ter plaatse. Na een korte stremming van de scheepvaart kon de vaarweg weer worden vrijgegeven. Er bleek geen gevaar te zijn voor zinken. De landelijke eenheid van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foto: Verkeersleider Rolph en brandweer Papendrecht.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer