Tiplijn: 06-19541384

Scooterrijder gewond na botsing met auto in Gorinchem

0

GORINCHEM – Een 46-jarige scooterrijder uit Gorinchem is woensdagavond 20 april 2022 gewond geraakt bij een ongeval in Gorinchem. De man kwam omstreeks 23.05 uur op de Banneweg, bij de kruising met de Vroedschapstraat, in aanrijding met een auto. De auto werd bestuurd door een 23-jarige man uit Gorinchem. De scooter botste tegen de zijkant van de auto. De schade aan beide voertuigen was groot.

Voor de scooterrijder werden politie, ambulance en een traumahelikopter opgeroepen. De man raakte gewond aan zijn been en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de auto kreeg glas in zijn gezicht. Hij ging voor een check aan zijn oog naar het ziekenhuis.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Mogelijk is één van de bestuurders door een rood verkeerslicht gereden. Uit een blaastest bleek dat de scooterrijder onder invloed van alcohol verkeerde. Vanwege het politieonderzoek was de Banneweg lange tijd afgesloten.

Foto’s: Max Liet

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer