Tiplijn: 06-19541384

Politie zoekt getuigen na ernstige aanrijding Dordrecht

0

DORDRECHT – Op vrijdag 15 april 2022 heeft er een ernstige aanrijding plaatsgevonden op de kruising Singel/Spuiweg in Dordrecht. Op dit kruispunt is een fietser aangereden door een personenauto. De bestuurder van de personenauto is er direct vandoor gegaan in onbekende richting.

De fietser is bij deze aanrijding zwaar gewond geraakt en overgebracht naar het ziekenhuis. De politie is dringend op zoek naar de bestuurder en de betrokken auto. Daarom verzoekt de politie dringend mensen zich te melden die getuige zijn geweest van de aanrijding. Deze mensen kunnen contact opnemen met de politie via het telefoonnummer 0900-8844 onder vermelding van het nummer 2022113164.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer