Tiplijn: 06-19541384

Papendrechtse wil ruzie sussen maar krijgt vuistslag in haar gezicht

0

PAPENDRECHT – Op maandag 11 april 2022 heeft er een mishandeling plaatsgevonden op de kruising van de Eikenlaan met de Platanenlaan in Papendrecht. Dat gebeurde tussen 14.00 uur en 15.00 uur. Een 69-jarige vrouw uit Papendrecht kreeg een vuistslag in haar gezicht. Ze liep daarbij letsel op in haar gezicht.

Voordat deze mishandeling plaatsvond, was er een ruzie bij de uitgang van het Winkelcentrum De Wilgendonk in Papendrecht, aan de kant van de Appeldreef. Hierbij waren een vrouw met een kinderwagen en de verdachte betrokken. Het 69-jarige slachtoffer heeft deze ruzie geprobeerd te sussen. Hierna is de verdachte haar achterna gerend en heeft haar mishandeld.

Het slachtoffer heeft aangifte gedaan bij de politie. De politie is daarom op zoek naar getuigen van deze mishandeling en/of de betrokkenen van de ruzie. Heeft u meer informatie over deze mishandeling of bent u zelf getuige geweest? De politie vraagt contact op te nemen via 0900-8844 en het registratienummer 2022108258 te vermelden. Anoniem een tip doorgeven kan via 0800-7000.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer