Tiplijn: 06-19541384

Auto aangetroffen in sloot Hoogblokland; hulpdiensten zoeken met duikers en drone naar slachtoffers

0

HOOGBLOKLAND – De hulpdiensten hebben vrijdagavond 15 april 2022 met veel eenheden gezocht naar de inzittenden van een auto die in het water werd aangetroffen. Even na 21.30 uur kwam de melding binnen dat aan de Groeneweg in Hoornaar een auto in het water zou liggen. Na onderzoek werd de auto in een sloot even verderop aan de Hoogbloklandseweg bij Hoogblokland aangetroffen.

Oppervlakteredders en duikers kwamen ter plaatse en gingen op onderzoek uit. In de auto en de sloot werden geen slachtoffers aangetroffen. Omdat een inzittende na het ongeval gedesoriënteerd hulp kon zijn gaan zoeken, werd het droneteam van brandweer Rotterdam opgeroepen. Met de warmtebeeldcamera’s op de drone werd de wijde omgeving afgezocht om te zien of een eventuele gewonde of onderkoelde inzittende kon worden getraceerd.

Het onderzoek leverde uiteindelijk niets op. Een bergingsbedrijf heeft de auto uit de sloot getakeld en afgevoerd. Zaterdagochtend meldde de bestuurder van de auto zich op het politiebureau in Gorinchem. Er wordt een onderzoek ingesteld naar eventuele strafbare gedragingen, zo laat de politie weten.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer