Tiplijn: 06-19541384

Hulpverleners op weg naar ongeval botsen in Gorinchem

0

GORINCHEM – Hulpverleners die zaterdagochtend 9 april met spoed op weg waren naar een ongeval in Arkel, zijn met elkaar in botsing gekomen. De hulpdiensten waren opgeroepen voor een auto van de dijk. Een brandweervrijwilliger op weg naar de kazerne in Gorinchem botste op de Arkelsedijk met een politievoertuig dat met spoed onderweg was naar het ongeval.

“Door de plaatselijke hagelbui was het glad en verminderen de agenten al vaart,” laat een politiewoordvoerder weten. “Een tegenligger, een brandweerman onderweg naar de kazerne, gleed in bocht rechtdoor.” De twee bestuurders probeerden elkaar nog te ontwijken maar kwamen in botsing.

Een agent had last aan zijn schouder en is door ambulancepersoneel nagekeken. De verwondingen lijken mee te vallen maar de agent gaat voor de zekerheid zelf naar de huisarts.

De schade aan de voertuigen is groot. Een takelwagen van de politie heeft het beschadigde politievoertuig meegenomen. De andere auto is door een bergingsbedrijf afgevoerd.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer