Tiplijn: 06-19541384

Dunya (16) al bijna twee weken vermist vanuit Dordrecht; politie vraagt hulp (update)

0

DORDRECHT – Vanuit Dordrecht wordt sinds 23 maart de 16-jarige Dunya vermist. De tiener vertrok die woensdag van huis naar haar stage. Daar is zij echter nooit aangekomen. Het kind wordt nog steeds vermist en de politie doet via social media een oproep, in de hoop dat er tips binnenkomen. Ook wordt een foto van het meisje gedeeld.

Toen haar familie twee weken geleden ontdekte dat Dunya niet op haar stage was aangekomen, is er melding gemaakt bij de politie. De recherche is een onderzoek gestart, waarin camerabeelden zijn bekeken en is gesproken met bekenden en familie van Dunya. Ook is een burgernetbericht uitgedaan en zijn tips die binnenkwamen door het onderzoeksteam verder bestudeerd. Tot vandaag is dit echter zonder resultaat.

De politie komt graag in contact met Dunya, of iemand die haar recent heeft gesproken en weet waar ze is. Op de dag dat ze vertrok droeg ze een blauwe hoofddoek, een donkerblauwe jas en had ze mogelijk een zwarte rok aan. Haar schoenen waren van Nike, Air Jordan in de kleur blauw grijs. Ze fietst normaal gesproken op een zwarte damesfiets met een zwart krat voorop, bruine wielen en handvaten. De politie vraagt mensen die informatie hebben te bellen naar 0900-8844.

Update 11 april: De politie laat weten dat het vermiste meisje in goede gezondheid is aangetroffen.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer