Tiplijn: 06-19541384

Rook in woning in Alblasserdam door ‘iets’ met pelletkachel

0

ALBLASSERDAM – De brandweer is vrijdagavond 1 april 2022 met spoed uitgerukt voor een brandmelding in de Zeelt in Alblasserdam. In de woonkamer van een woning ontstond rook rondom een pelletkachel en niet veel later ging de rookmelder af. Omdat er mogelijk sprake was van een schoorsteenbrand werd ook de hoogwerker van brandweer Papendrecht opgeroepen.

Wat er precies had gebrand en waardoor de rook werd veroorzaakt werd niet duidelijk. ‘Iets’ in of om de pelletkachel heeft gebrand. De bewoners hebben het advies gekregen hun pelletkachel en rookkanaal goed na te laten kijken. Nadat de woning was gelucht, kon het gezin, dat ongedeerd is gebleven, terug de woning in.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer