Tiplijn: 06-19541384

Flinke zolderbrand ontdekt in Papendrecht na melding van brandlucht bij de buren

0

PAPENDRECHT – De brandweer heeft woensdagmiddag 30 maart 2022 aan de Spinbolmolen in Papendrecht een flinke zolderbrand ontdekt. Buren maakten ‘s middags even voor kwart voor vier melding van een sterke brandlucht in de woning. Papendrechtse brandweerlieden gingen op onderzoek uit en ontdekten dat er dikke rookwolken vanaf de zolder van de woning van de buren kwamen. Omdat onduidelijk was of er nog mensen in de woning waren, werd er opgeschaald en kwamen extra brandweervoertuigen ter plaatse.

De woning werd betreden en het lukte de brandweermensen om de brand binnen korte tijd onder controle te krijgen. Er raakte niemand gewond. Vanuit een hoogwerker zijn nog wat dakpannen verwijderd om te zien of de brand volledig uit was. Vervolgens is de woning geventileerd.

Brandonderzoekers zullen onderzoek doen naar de oorzaak van de brand. De schade in de woning is aanzienlijk. De bewoners worden door de stichting Salvage bijgestaan in de afhandeling van de brand.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer