Tiplijn: 06-19541384

Auto slaat over de kop na botsing op A15 bij Gorinchem

2

GORINCHEM – Een auto is in de nacht van vrijdag 25 op zaterdag 26 maart 2022 over de kop geslagen. Het ongeval gebeurde omstreeks 02.20 uur op de A15 ter hoogte van de afslag bij Gorinchem-oost. De automobilist botste, mogelijk onder invloed van lachgas, achterop een andere auto en sloeg vervolgens over de kop. Politie, brandweer en de ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse voor hulp.

De bestuurder uit het over de kop geslagen voertuig is naar het ziekenhuis gebracht ter controle. Nabij zijn voertuig werd een lachgastank en ballonen gevonden. De man zal door de politie gehoord worden op verdenking van het rijden onder invloed van lachgas. De inzittenden van het andere voertuig kwamen met de schrik vrij. Een bergingsbedrijf heeft de beschadigde voertuigen opgehaald.

Foto’s: Max Liet

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

  1. Je zou toch in alle staten zijn als zo’n lachgasdebiel achterop klapt! Gelukkig hebben de andere mensen niets

  2. Deze persoon (zonder verstand welliswaar) alle kosten voor hulpverlening, schade, opruimwetkzaamheden, etc. ZELF laten betalen!! Vervolgens een jaar lang elke dag laten mee werken in een instelling waar mensen met een NAH wonen. Eens kijken of dit hersenloze geval, dan nog een keer aan een ballonetje gaat lurken..

Reageer