Tiplijn: 06-19541384

Jongen ernstig gewond na scooterongeluk in Dordrecht

0

DORDRECHT – Een jongen is donderdag 24 maart ernstig gewond geraakt bij een ongeval op de Oudendijk in Dordrecht. Het gaat om een eenzijdig ongeval dat rond het middaguur gebeurde. Door nog onbekende oorzaak raakte de scooterrijder van de weg. De scooter ramde een hekje, waarna de bestuurder met de scooter ten val kwam. De jongen liep daarbij zwaar letsel op aan zijn hoofd. Medisch personeel van ambulances en een traumahelikopter stabiliseerde het slachtoffer. Hij is vervolgens naar het Erasmus MC in Rotterdam gebracht.

De Oudendijk was tussen de Provincialeweg en Dubbeldam afgesloten vanwege het ongeval. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer