Tiplijn: 06-19541384

Verdachte opgepakt voor belagen buschauffeur met pepperspray

0

SLIEDRECHT – De wijkagenten van Sliedrecht hebben woensdag 16 maart een verdachte kunnen aanhouden in de zaak rond het belagen van een belagen van een buschauffeur met pepperspray. De man kreeg van de buschauffeur een opmerking over het feit dat hij ondanks de regels zijn mondkapje afzette. Daarop spoot de man de chauffeur met een prikkende vloeistof in het gezicht en vluchtte hij.

Na het delen van beelden van de man via het regionale opsporingsprogramma Bureau Rijnmond en de verspreiding via diverse media, kwamen meerdere tips bij de politie binnen. Veel mensen herkenden begin maart de verdachte die op de beelden getoond werd.

Deze week kon de man daardoor worden aangehouden voor het feit dat op 4 januari plaatsvond in Sliedrecht. Agenten van de afdeling VVC (Veel Voorkomende Criminaliteit) zullen verder onderzoek doen en de man verhoren.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer