Tiplijn: 06-19541384

Traumahelikopter assisteert bij medische noodsituatie in Gorinchem

0

GORINCHEM – Het Mobiel Medisch Team van de traumahelikopter heeft woensdag 16 maart 2022 hulp verleend in Gorinchem. Ambulancepersoneel ging omstreeks 16.25 uur naar de Nannie van Wehlstraat voor een medische noodsituatie. De toestand van de patiënt bleek dermate verslechterd dat niet veel later ook het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam werd opgeroepen. De traumahelikopter landde op een grasveld aan de van Beethovenstraat, waarna het MMT het ambulancepersoneel assisteerde. De MMT-arts is met de ambulance meegereden naar het ziekenhuis.

Foto’s: Tim Wever

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer