Tiplijn: 06-19541384

Automobilist botst op bestelbus in Sliedrecht; gewonde en veel schade

1

SLIEDRECHT – Een 38-jarige automobilist is zaterdagavond 12 maart 2022 gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Rivierdijk in Sliedrecht. De man vloog rond 18.20 uur door nog onbekende oorzaak uit de bocht ter hoogte van de Rietlanden. Hij reed enkele paaltjes omver en botste op een geparkeerde bestelbus. De bestelbus werd door de klap tegen de gevel van een woning gedrukt. De bestuurder raakte gewond maar kon de auto verlaten.

Ambulancepersoneel heeft de gewonde bestuurder honderd meter verderop in een woning nagekeken. De dertiger was verward en heeft in ieder geval een hoofdwond opgelopen. Hij is naar het ziekenhuis gebracht.

Zowel de auto als de bestelbus raakten zwaar beschadigd. De schade aan de woning lijkt mee te vallen. De politie heeft zorggedragen voor de afhandeling van het ongeval. Een bergingsbedrijf heeft de beschadigde auto en bedrijfswagen afgevoerd.

Foto’s: Ruben van der Sterren en Willem de Wolf.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer