Tiplijn: 06-19541384

Man overleden tijdens werkzaamheden N3 Dordrecht

0

DORDRECHT – Tijdens werkzaamheden langs de N3 bij Dordrecht is woensdagochtend 9 maart 2022 een man om het leven gekomen. Het 58-jarige slachtoffer uit Schiedam was bezig met het plaatsen van nieuwe geluidsschermen langs de N3. Bij werkzaamheden brak de mast van een heimachine af, die op de man terecht kwam.

Het ongeval gebeurde omstreeks 08.30 uur. Diverse hulpdiensten, waaronder de brandweer en een traumahelikopter, kwamen met spoed ter plaatse. Het slachtoffer overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. De politie en Inspectie Leefomgeving en Transport (voorheen arbeidsinspectie) doen onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer