Tiplijn: 06-19541384

Man gewond in gezicht na onenigheid in Dordrecht; politie zoekt getuigen

0

DORDRECHT – Een 28-jarige Dordtenaar liep in de nacht van zaterdag op zondag 6 maart 2022 een hoofdwond op na onenigheid buiten bij een uitgaansgelegenheid aan de Noordendijk. Na een woordenwisseling met twee personen kreeg hij een klap op zijn hoofd. Hij mocht na behandeling in het ziekenhuis weer naar huis.

De man verklaart dat hij rond 04.20 uur naar buiten ging na een feest. Buiten kreeg hij een woordenwisseling met 2 personen uit een witte auto, waarna een van hen uithaalde met zijn vuist. In het ziekenhuis werd de verwonding nader onderzocht, het is onduidelijk of die alleen veroorzaakt is door een klap of misschien ook met een voorwerp in de hand van de dader.

De politie is een onderzoek gestart en bekijkt onder andere camerabeelden. Mogelijk zijn er getuigen geweest van het incident die nog niet met de politie hebben gesproken. De politie vraagt om tips en camerabeelden te delen.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer