Tiplijn: 06-19541384

Brandweer rukt uit voor melding van woningbrand in Hardinxveld

0

HARDINVELD-GIESSENDAM – Dinsdagmiddag 1 maart is de brandweer van Hardinxveld-Giessendam gealarmeerd voor een woningbrand aan de Frans Halsstraat. Rond 16.30 uur gingen de brandweerlieden met spoed ter plaatse. Onderweg naar het brandadres bleek dat er mogelijk een probleem met de houtkachel zou zijn en er rook in de woning zou staan. Bij aankomst viel het allemaal mee, zo laat de brandweer weten. Mogelijk heeft een combinatie van windstil weer en vuil bovenop de klep in de kachel ervoor gezorgd dat de rook niet goed werd afgevoerd. Na een grondige inspectie en ventilatie van de woning kon de brandweer retour.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer