Tiplijn: 06-19541384

Politie maakt met hulp van verdachte videoreconstructie van dodelijk steekincident in Papendrecht

0

PAPENDRECHT – De politie heeft woensdag 2 maart 2022 een videoreconstructie gemaakt van de dodelijke steekpartij vorig jaar in de Guido Gezellestraat in Papendrecht. Op zaterdag 23 oktober 2021 heeft in een woning aan de Guido Gezellestraat een steekincident plaatsgevonden. De bewoner, een 41-jarige man, is daarbij om het leven gekomen. Dezelfde avond is een 37-jarige vrouw uit Papendrecht als verdachte aangehouden. Zij zit momenteel nog vast.

Door de politie is meteen een groot onderzoek opgestart om te onderzoeken wat er voorafgaand aan het incident is gebeurd. Omdat rechercheurs nog veel vragen hebben werd door de politie en het Openbaar Ministerie woensdagmiddag, samen met de verdachte, het incident in scène gezet. Door het reconstrueren van de momenten vlak voor en vlak na het incident, hoopt de politie duidelijkheid te krijgen over wat zich heeft afgespeeld in de woning.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer