Tiplijn: 06-19541384

Man doodgestoken in Papendrecht; vrouw aangehouden

0

PAPENDRECHT – Een 41-jarige man is zaterdagavond 23 oktober 2021 omgekomen bij een steekpartij in een woning aan de Guido Gezellestraat in Papendrecht. Politie, ambulances en een traumahelikopter kwamen na de melding ter plaatse voor hulp. De hulp heeft niet meer mogen baten. De man overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De politie heeft een 37-jarige vrouw die in de woning was aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de steekpartij. Tijdens het incident waren er ook nog drie kinderen aanwezig in de woning. Zij zijn ongedeerd gebleven.

Foto’s: Gerard van Helden en Rick Groenendijk.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer