Tiplijn: 06-19541384

Gewapende overval op supermarkt Dordrecht

0

DORDRECHT – De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over een overval vanavond op een supermarkt op het Pearl Buck erf in Dordrecht. De verdachte is op de vlucht geslagen.

Woensdagavond 2 maart omstreeks kwart voor acht werden medewerkers van de supermarkt opgeschrikt door een man die de winkel binnenkwam met een mes in zijn handen. Hij eiste dat dat de medewerkers geld in het plastic tasje deden die hij bij zich had. Nadat de verdachte buit had gemaakt, is hij er vandoor gegaan. De slachtoffers zijn natuurlijk enorm geschrokken, maar gelukkig niet gewond geraakt.

Getuigen gezocht
De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over dit incident. Heeft u iets opvallends gezien in de omgeving rond dat tijdstip of heeft u andere informatie dat de politie verder kan helpen? Neem dan contact met ons op via de onderstaande mogelijkheden.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer