Tiplijn: 06-19541384

Schietincident na zware mishandeling bij tankstation in Dordrecht

0

DORDRECHT – Donderdagavond 24 februari is rond 22.20 uur een man zwaar mishandeld door drie mannen bij het BP tankstation aan de Leeuwstraat. De mannen gingen er vandoor en het slachtoffer ging hen achterna. Agenten konden de drie belagers aanhouden. Even later werd er een schietincident gemeld op het Rudyard Kipling-Erf in Dordrecht. Mogelijk hebben deze twee incidenten met elkaar te maken. De politie zoekt getuigen.

Mishandeling
Om 22.25 uur kreeg de politie een melding van een mishandeling bij tankstation BP aan de Leeuwstraat in Dordrecht. Daar aangekomen begrepen agenten van getuigen dat de drie verdachten van de mishandeling in de auto waren gestapt en dat het slachtoffer achter deze mannen aan is gereden. Het slachtoffer heeft daarbij meerdere voertuigen geraakt. Even later werd het slachtoffer aangetroffen op de Hellenburg met zwaar letsel en werd hij met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Kogel
De verdachten van de mishandeling, een 23-jarige man, een 19-jarige man en een 17-jarige jongen, alle drie uit Dordrecht, konden even later aangehouden worden. Rond 23.35 uur werd een harde knal gehoord op het Rudyard Kipling-Erf in Dordrecht. Daar werd een huls van een kogel aangetroffen. Bij het schietincident raakte niemand gewond. Mogelijk heeft dit schietincident te maken met de eerdere mishandeling op de Leeuwstraat. De politie is een onderzoek gestart en de aangehouden verdachten worden verhoord.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer