Tiplijn: 06-19541384

Arrestaties met getrokken wapens in Dordrecht

0

DORDRECHT – De politie heeft donderdagavond 24 februari 2022 drie jongemannen aangehouden. Dit gebeurde middels een benaderingstechniek gevaarlijke verdachten (met getrokken vuurwapens). De politie kreeg rond 19.00 uur een melding over een ruzie in de omgeving van het Stationsplein in Dordrecht, waarbij mogelijk een vuurwapen in het spel was. De politie startte direct een onderzoek. Op de Burgemeester de Raadtsingel in Dordt werden de jongens aangetroffen. Eén van hen droeg daadwerkelijk een wapen op zak, zo laat de politie weten. Het drietal zit vast en de zaak is in onderzoek. Het gaat om een 16-jarige jongen uit Dordrecht, een 18-jarige jongen uit Schiedam en een 17-jarige jongen uit Moerdijk.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer