Tiplijn: 06-19541384

Gewonde bij kettingbotsing in file op A15 bij Sliedrecht

0

SLIEDRECHT – Bij een kettingbotsing op de A15 bij Sliedrecht raakten woensdagmorgen drie auto’s betrokken. Bij filevorming is een auto achterop een andere auto gebotst. Die klapte vervolgens weer op de auto daarvoor. De bestuurder van de achterste auto is met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Vermoedelijk heeft deze automobilist meerdere botbreuken opgelopen.

Het ongeval gebeurde omstreeks half negen op de rijbaan richting Rotterdam. Politie-eenheden, ambulances en meerdere brandweereenheden werden op pad gestuurd. Bij aankomst van de eerste hulpverleners bleek dat inmiddels alle inzittenden uit de auto’s waren. Ambulancepersoneel heeft zich over de betrokkenen ontfermd.

De bestuurder van de middelste auto is ter controle naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurder van de voorste auto is ongedeerd gebleven, zo laat een politiewoordvoerder weten. Door het ongeval nam de file op de A15 flink toe. De A15 richting Rotterdam was enige tijd volledig afgesloten. Nadat de twee bestuurders naar het ziekenhuis waren gebracht, kon het overige wegverkeer het ongeval passeren via de vluchtstrook. Een bergingsbedrijf heeft de beschadigde auto’s weggetakeld.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer