Tiplijn: 06-19541384

Gewapende overvaller vertrekt zonder buit na overval op Dordtse supermarkt

0

DORDRECHT – Een overvaller rekende er vast niet op dat hij alleen zou achterblijven toen hij op 21 februari de caissière van een supermarkt in winkelcentrum Bieshof in Dordrecht bedreigde met een wapen. Hij ging er zonder buit vandoor. De politie is op zoek naar getuigen.

Lege handen
Agenten kregen de melding dat er rond 19.30 uur een overval was geweest in een supermarkt aan het Van Eesterenplein. Een man was de supermarkt binnengestapt en bedreigde de caissière en eiste geld, waarop het 17-jarige meisje uit Dordrecht van achter de kassa wegvluchtte. De man is vervolgens met lege handen vertrokken.

Onderzoek
Het onderzoek is in volle gang. Er zijn camerabeelden in beslag genomen. De politie is op zoek naar een ongeveer 30-jarige man met een lange zwarte jas met daaronder een grijs vest met capuchon. Hij droeg een blauwe spijkerbroek en zwarte schoenen met witte zolen. Tips delen met de politie kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer