Tiplijn: 06-19541384

Gewonde bij uitslaande brand in centrum Dordrecht

0

DORDRECHT – Bij een uitslaande brand in Dordrecht is in de nacht van zaterdag 19 op zondag 20 februari 2022 een persoon gewond geraakt. De brand werd omstreeks 02.15 uur ontdekt in een pand aan de Voorstraat, in het centrum van de stad.

De brandweer schaalde op naar het sein middelbrand. Bij aankomst van de brandweer was er korte tijd sprake van een uitslaande brand. Toch had de brandweer de brand relatief snel onder controle. Volgens de brandweer is de brand ontstaan in de keuken.

De bewoner van het pand raakte gewond. Hij is met meerdere brandwonden overgebracht naar het ziekenhuis. Stichting Salvage is ingeschakeld om de gedupeerden bij te staan bij het herstellen van de ontstane schade.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer