Tiplijn: 06-19541384

Vaccinatielocatie in Gorinchem ingestort; vrachtwagen kantelt op A27

0

GORINCHEM – Ook in Gorinchem en omgeving heeft de storm Eunice flink huisgehouden. Zo stortten vrijdagavond 18 februari meerdere tenten van de vaccinatielocatie aan de Einsteinstraat in. De vaccinatielocatie was vanwege de verwachte stormen al sinds woensdagavond gesloten. Niet voor niets, zo bleek vrijdagavond.

De brandweer werd nog met spoed naar de vaccinatielocatie gestuurd maar kon weinig meer betekenen. Er raakte niemand gewond. De tenten van de vaccinatielocatie zullen opnieuw moeten worden opgebouwd, dit zal vermoedelijk tot woensdag duren.

Ook kantelde er vrijdagavond een vrachtwagen op de A27 van Utrecht naar Gorinchem, ter hoogte van de afrit Noordeloos/Meerkerk. Dit gebeurde omstreeks 18.45 uur. Voor zover bekend raakte daarbij niemand gewond. De vrachtwagen is door bergingsbedrijf geborgen.

Verder raakte in Gorinchem een auto beschadigd door wegwaaiende dakdelen op de Zusterstraat. Vrijdagavond gebeurde dit, zaterdagochtend kwam de brandweer opnieuw ter plaatse om de situatie veilig te stellen. Brandweer Gorinchem heeft vrijdagavond 31 meldingen afgehandeld. Ook zaterdag werd de brandweer in en rond Gorinchem opnieuw ingezet bij verschillende meldingen ten gevolge van de storm.

Foto’s: Max Liet.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer