Tiplijn: 06-19541384

Boom valt tijdens storm op woning in Sliedrecht

0

SLIEDRECHT – Tijdens de storm Eunice is langs de Parallelweg in Sliedrecht een boom op een woning gewaaid. Dat gebeurde ter hoogte van station Baanhoek. De brandweer is vrijdagavond 18 februari lange tijd bezig geweest om de boom van de woning te halen. Naast de Sliedrechtse brandweer werden ook de ladderwagen van brandweer Gorinchem en het hulpverleningsvoertuig van brandweer Papendrecht ingezet.

De brandweer heeft vanuit de ladderwagen eerst de boom afgetopt. Vervolgens is met hulp van de lier van het hulpverleningsvoertuig de boom in stukken gezaagd. Hoeveel schade de woning heeft opgelopen, is niet bekend.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer