Tiplijn: 06-19541384

Brandweer uren bezig met brand in Dordtse loods met auto’s

0

DORDRECHT – Donderdagavond 17 februari 2022 is de brandweer in Dordrecht urenlang bezig geweest met een brand in een loods met oudere auto’s. Rond 21.00 uur rukte de brandweer uit voor de brand in een pand waarin zowel een bedrijf als woning zijn gevestigd. Eén van de auto’s in het pand zou in brand hebben gestaan. Na onderzoek bleek de brandhaard zich nog in de nok te bevinden. De brandweer schaalde op naar ‘grote brand’ en meerdere blusvoertuigen werden ingezet bij de brandbestrijding.

Na anderhalf uur had de brandweer de brand onder controle. Vanaf dat moment zijn er ventilatiegaten gemaakt in de roldeuren van de loods om te kunnen ventileren. Daarmee kon zoveel mogelijk rook uit de loods worden geblazen. Uiteindelijk kon de brandweer rond middernacht het sein ‘brandmeester’ geven. Daarna zijn er nog nabluswerkzaamheden verricht en heeft brandweer Breda nog geassisteerd met een grote ventilator.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer