Tiplijn: 06-19541384

Paarden gered bij verwoestende schuurbrand in Maasdam

0

MAASDAM – Een grote brand heeft woensdagochtend een schuur aan de Hoeksedijk in Maasdam verwoest. De verwoestende brand brak ‘s morgens rond 8.30 uur uit. In de schuur stonden paarden toen de brand uitbrak. De eigenaar van de schuur wist zijn dieren uit de schuur te redden. Binnen korte tijd stond de hele schuur in brand en sloegen de vlammen uit het dak.

Brandweermensen van meerdere blusvoertuigen uit de omgeving werden ingezet bij de bestrijding van de brand. De schuur met een oppervlakte van zo’n 300 vierkante meter brandde volledig uit. Na een klein uur werd het sein brandmeester gegeven. Wel is er nog geruime tijd nageblust.

Foto’s: Henny van der Star.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer