Tiplijn: 06-19541384

Fietser aangereden door automobilist na verkeersruzie in Gorinchem

0

GORINCHEM – Politie en de ambulancedienst zijn zondagavond 13 februari 2022 omstreeks 18.50 uur opgeroepen voor een aanrijding op de Kleine Haarsekade in Gorinchem. Ter plaatse bleek dat een 53-jarige fietser uit Gorinchem was aangereden door een 24-jarige automobilist uit Roosendaal. Een woordvoerster van de politie laat maandagochtend weten dat dit gebeurde na een verkeersruzie.

De automobilist is door politieagenten aangehouden omdat hij vermoedelijk de fietser opzettelijk heeft aangereden. De man is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. Het slachtoffer is ter controle met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet verder onderzoek naar het incident.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer