Tiplijn: 06-19541384

Twee auto’s volledig verwoest door brand in Gorinchem

0

GORINCHEM – Bij een autobrand aan de Weverstraat in Gorinchem zijn in de nacht van zaterdag 12 op zondag 13 februari 2022 twee geparkeerde auto’s volledig verwoest. De brandweer werd omstreeks 03.45 uur gealarmeerd. Een tankautospuit en schuimblusvoertuig kwamen met spoed ter plaatse. Bij aankomst van de brandweer stonden beiden voertuigen al volledig in brand. Brandweerlieden hebben het vuur geblust. Van een van de voertuigen scheurde de brandstoftank. Hierdoor ontstond een vloeistofbrand onder de auto. Vermoedelijk is er sprake van brandstichting. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand. Getuigen kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer