Tiplijn: 06-19541384

Dronken spookrijder veroorzaakt botsing op N3 bij Dordrecht

0

DORDRECHT – Een spookrijder heeft vrijdagavond 11 februari 2022 een ongeval veroorzaakt in Dordrecht. De man reed omstreeks 22.30 uur tegen het verkeer in de N3 op bij Dordrecht, nabij de Baanhoekweg. Op de oprit botste hij vervolgens frontaal op een andere auto. Eén van de inzittenden van dit voertuig raakte gewond en is door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht. De overige betrokkenen bleven ongedeerd.

Uit een eerste blaastest bleek dat de spookrijder teveel gedronken had om deel te mogen nemen aan het verkeer. De man is daarop aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. De beide auto’s raakten zwaarbeschadigd en zijn afgevoerd door een bergingsbedrijf. De politie doet verder onderzoek naar het ongeval.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer