Tiplijn: 06-19541384

Brutale straatroof in Papendrecht; man (23) knock-out geslagen

0

PAPENDRECHT – Op zaterdag 5 februari 2022 heeft op de Burgemeester Keijzerweg te Papendrecht een beroving plaatsgevonden. Een 23-jarige man uit Papendrecht is knock-out geslagen en beroofd van zijn telefoon, jas en meerdere pasjes. De beroving gebeurde tussen 23.10 uur en 23.20 uur nabij de zogenaamde kluifrotonde bij de N3.

De Papendrechter werd door drie mannen knock-out geslagen en raakte enige tijd buiten bewustzijn. De drie mannen pakten zijn telefoon, jas en pasjes af en gingen er vervolgens vandoor. De twintiger heeft aangifte gedaan bij de politie.

De politie zoekt getuigen van de brutale straatroof. Mensen die iets verdachts gezien hebben kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer