Tiplijn: 06-19541384

15-jarige aangehouden na lastig vallen 13-jarige op ijsbaan in Dordrecht

0

DORDRECHT – Een 15-jarige Dordtenaar is vrijdagavond 4 februari 2022 aangehouden in zijn woonplaats. Omstreeks 21.45 uur viel de 15-jarige jongen een 13-jarige jongen lastig op de ijsbaan in de Sportboulevard aan de Fanny Blankers-Koenweg in Dordrecht. “De 15-jarige zocht ruzie en duwde de 13-jarige een paar keer op het ijs. De 13-jarige Dordtenaar kwam daarbij pijnlijk ten val,” meldt een voorlichter van de politie over het incident. Het 13-jarige slachtoffer werd door de ambulancedienst nagekeken, maar bleek naast een zere knie geen ernstige verwondingen op te hebben gelopen.

In de nabije omgeving troffen agenten de 15-jarige verdachte en een vriend aan. De beide jongens werden staande gehouden en meegenomen naar het politiebureau. Daar werd de 15-jarige jongen aangehouden. “Zijn vriend werd niet aangehouden en is heengezonden. De 15-jarige werd voor de nacht naar huis gestuurd en heeft zich de volgende dag weer op het politiebureau gemeld, waar hij is verhoord en daarna ook weer is heengezonden,” besluit de voorlichter van de politie.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer