Tiplijn: 06-19541384

Motorrijder botst op auto in Hardinxveld-Giessendam

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Op De Wieling in Hardinxveld-Giessendam is vrijdagavond 4 februari 2022 een ongeval gebeurd. Omstreeks 19.45 uur botste een motorrijder tegen de zijkant van een auto. Het ongeval gebeurde volgens de betrokkenen toen de automobilist een, voor de motorrijder onverwachte, keermanoeuvre maakte. De motorrijder kwam ten val en werd door de ambulancedienst nagekeken. Vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig. De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Tijdens de afhandeling van het ongeval was De Wieling afgesloten voor verkeer.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer