Tiplijn: 06-19541384

Verdachten van gewapende overval Dordrecht binnen tien minuten aangehouden

2

DORDRECHT – De politie heeft woensdagavond 2 februari 2022 twee verdachten van een overval zeer snel kunnen aanhouden. Om 19.50 uur werd de Albert Heijn in winkelcentrum Maasplaza aan de Korte Parallelweg in Dordrecht overvallen. Twee jongemannen kwamen de supermarkt binnen met messen en maakten onder dreiging van de wapens een geldbedrag buit. Na de overval sloegen de verdachten op de vlucht. Direct werd de politie ingeschakeld en werd een zoektocht gestart naar de twee mannen.

Korte tijd na de overval zagen twee persfotografen, die onderweg waren naar het incident, de verdachten van de overval de trappen van de Stadsbrug oprennen. De getuigen belden daarop 112 en spraken voorbijrijdende agenten aan. Hierop kwamen verschillende politie-eenheden ter plaatse om het tweetal in te rekenen. De verdachten werden door de politieagenten onder schot gehouden en zijn vervolgens aangehouden.

De verdachten blijken een 15-jarige jongen uit Gorinchem en een 20-jarige jongen uit Zwijndrecht. De politie doet verder onderzoek naar de overval en de betrokkenheid van de twee verdachten. De twee worden verhoord. Er raakte bij de overval niemand gewond.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

 1. Mevr. van der Pijl on

  Stadsbrug???
  Nooit van gehoord, en woon hier pas 60 jaar….
  ze bedoelen de Zwijndrechtse brug

  • Officieel heet het de ‘Stadsbrug Zwijndrecht’, dus Stadsbrug is in deze helemaal correct.
   Zo heeft u toch nog wat geleerd van iemand die hier slechts 30 jaar woont.

Reageer