Tiplijn: 06-19541384

Sliedrechtse docent (28) opgepakt na ontucht met minderjarigen

0

SLIEDRECHT – Zedenrechercheurs van de politie hebben vrijdag 28 januari 2022 een 28-jarige man uit Sliedrecht aangehouden voor ontucht met enkele minderjarigen. De man kwam bij de politie in beeld nadat er aangifte tegen hem was gedaan. Inmiddels is de Sliedrechter voorgeleid aan de rechter-commissaris. Die heeft besloten dat het voorarrest van de verdachte verlengd wordt met veertien dagen.

De man is docent op de Guido de Brès, een middelbare school in Rotterdam. Volgens de directie van de school zijn bij de zaak geen leerlingen betrokken. De school heeft de docent op non-actief gesteld.

Een zedenzaak is enorm ingrijpend en impactvol voor slachtoffers. Uit privacyoverwegingen maakt de politie daarom op dit moment geen verdere details bekend over de zaak.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer