Tiplijn: 06-19541384

Vuurwerkbom door brievenbus gegooid in Dordrecht; vrouw gewond bij ontploffing

0

DORDRECHT – De politie is op zoek naar getuigen die meer kunnen vertellen over een incident van woensdagavond 26 januari aan het Houthavenplein in Dordrecht. Daar werd rond 23.30 uur een vuurwerkbom door de brievenbus gedaan. Door de ontploffing is een 39-jarige vrouw met letsel naar het ziekenhuis vervoerd. De politie is op zoek naar de dader(s) die verantwoordelijk zijn voor deze explosie.

De buurt wordt rond 23.30 uur opgeschrikt door een harde knal. Er blijkt een vuurwerkbom door de brievenbus te zijn gedaan bij een woonhuis. Terwijl een 39-jarige bewoonster op het geluid van de brievenbus afgaat, komt ze in de hal een brandend voorwerp tegen dat op dat moment ontploft. Door de explosie raakt de vrouw gewond. Zij is naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie doet onderzoek naar het incident. Sporen en camerabeelden zijn veiliggesteld. Getuigen die iets opvallends hebben gezien rond 23.30 uur rond het Houthavenplein in Dordrecht, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer