Tiplijn: 06-19541384

Scooterrijdster raakt gewond bij botsing op kruising in Sliedrecht

0

SLIEDRECHT – Een scooterrijdster raakte vrijdagmiddag 28 januari 2022 gewond bij een aanrijding in Sliedrecht. Op de kruising Rivierdijk / Thorbeckelaan kwam de vrouw om 14.45 uur in botsing met een bestelbus. Ze klapte tegen de bus aan en kwam daarna op straat terecht. Ambulancepersoneel keek de gewonde scooterrijdster na en bracht haar voor behandeling en verder onderzoek naar het ziekenhuis.

De politie heeft met de bestuurder van de bestelbus en getuigen gesproken om de oorzaak van het ongeval te achterhalen. De beschadigde scooter is volgens een politiewoordvoerder meegenomen voor verder onderzoek.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer