Tiplijn: 06-19541384

Melding brand in flat Dordt blijkt stoomvorming; veel waterschade

0

DORDRECHT – Na een melding vanuit de Eisingahof in Dordrecht dat er brand zou zijn, bleek vrijdagmiddag 28 januari 2022 geen sprake van brand. Een bewoner van de Eisingahof dacht bij een flatgebouw aan de Kapteynweg rook te zien. De brandweer en politie kwamen met spoed ter plaatse maar constateerden dat er van brand geen sprake was.

Bij werkzaamheden in een flatwoning op de zesde verdieping was een lek ontstaan in een warmwaterleiding. Daardoor ontstond stoomvorming wat door overburen voor rook was aangezien. Wel was de lekkage behoorlijk en bleek het water inmiddels in de flatwoningen op de lagergelegen verdiepingen te lopen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer