Tiplijn: 06-19541384

Jongen (11) gewond achtergelaten bij beroving van fiets in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – Een 11-jarige jongen is in Zwijndrecht gewond geraakt bij een beroving op de Plantageweg. De twee daders namen zijn fiets mee en lieten de tiener gewond achter. De beroving gebeurde zondag 23 januari rond 20.15 uur op de Plantageweg. Ter hoogte van de Anjerstraat werd het slachtoffer aangevallen door twee jongens. Hij kwam daarbij ten val.

De daders sloegen het kind en brachten de jongen daarmee letsel toe. Vervolgens gingen ze er met zijn fiets vandoor. Het gaat om een zwarte damesfiets met een gat in het zadel.

De twee daders waren allebei gekleed in een donkere jas. Ook zouden ze zwarte bivakmutsen hebben gedragen. Ze zijn weggefietst in de richting van de Develsingel en de H.A. Lorentzstraat.

De politie roept op om tips te delen. Ook mensen uit de omgeving die camerabeelden bezitten waar mogelijk verdachte zaken op te zien zijn, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer