Tiplijn: 06-19541384

2 gewonden bij frontale botsing op Zijdeweg bij Nieuw-Lekkerland

1

NIEUW-LEKKERLAND – Op de Zijdeweg tussen Oud-Alblas en Nieuw-Lekkerland zijn maandagochtend 24 januari 2022 twee personenauto’s op elkaar gebotst. Daarbij raakten een man en een vrouw gewond. Het ongeval gebeurde rond 07.00 uur, ter hoogte van de afslag naar de Geerweg. Een 19-jarige man uit Streefkerk reed over de Zijdeweg en wilde linksaf slaan. Op dat moment reed daar, uit tegenovergestelde richting, een 42-jarige automobiliste uit Nieuw-Lekkerland. Een frontale botsing volgde, waarbij de auto van de man uit Streefkerk in de sloot terecht kwam.

De beide bestuurders raakten gewond. De Streefkerker is per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. Bij de vrouw uit Nieuw-Lekkerland werd ter plaatse een wond gehecht. Daarna is zij per ambulance naar de huisarts gebracht.

Door de botsing ontstond op de provinciale weg file. Omstanders en politie hebben het verkeer begeleid, om het oponthoud zo klein mogelijk te houden.

Twee bergingsbedrijven kwamen ter plaatse om de auto’s, die total loss zijn geraakt, af te voeren.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer