Tiplijn: 06-19541384

Man uit Hendrik-Ido-Ambacht opgepakt voor doodsteken van 22-jarige man

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – De politie heeft zaterdagavond 15 januari 2022 een 32-jarige man aangehouden als verdachte van het steekincident aan de Zoutziedersstraat in Rotterdam van 12 januari, waarbij een 22-jarige Rotterdammer om het leven is gekomen. De politie is na dit incident een grootschalig onderzoek gestart. De 32-jarige verdachte komt uit Hendrik-Ido-Ambacht.

Drie dagen na het steekincident aan de Zoutziedersstraat heeft de politie de 32-jarige aangehouden. De woning van de verdachte, een woning in Hendrik-Ido-Ambacht, is doorzocht. De politie is blij met de hulp van getuigen en omwonenden die van essentieel belang zijn in deze zaak.

12 januari
Op 12 januari werd een 22-jarige Rotterdammer gestoken. Hulpdiensten waren snel ter plaatse, maar reanimatie en eerste hulp mochten niet baten. Het slachtoffer overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Er zou een worsteling hebben plaatsgevonden tussen de dader en het slachtoffer. Daarbij werd het slachtoffer gestoken. Al snel leek het erop dat de dader in een auto erna ervandoor was gegaan. De politie sprak met veel getuigen en stelde sporen en beeldmateriaal veilig. Toch blijft de politie om hulp vragen: Mocht u meer informatie hebben of beelden die de politie kunnen helpen, neem dan contact op met de politie.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer